Ocena wątku:
  • 28 Głosów - 3.86 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Opinie Samsung Wave 533 - S5330
26-02-2011, 00:41
Post: #325
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
oki dzięki klawiatura zmieniona Big Grin

mam jeszcze jedno pytanko... od jakiegoś czasu jak wejdę w menu i klikam "edytuj" resetuje mi się tel... i nie mogę usunąć ikonek ani zmienić kolejności... co może być przyczyną..? pamiętam że kiedyś nie było tego problemu, dopiero od niedawna się tak zaczęło... Sad
  • Odpowiedz cytując ten post
 
26-02-2011, 01:24
Post: #326
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
(26-02-2011 00:34)Michau0101 napisał(a): Zarejestruj się lub Zaloguj, aby zobaczyć link.Ale to jak normalnie wchodze w samsungApss, to płace za to czy nie?

Jeżeli wchodzisz z telefonu i masz połączenie wi-fi to nie płacisz, jeżeli wchodzisz z telefonu bez połączenia wi-fi to płacisz za transfer danych. Korzystając z samsung apps w kompie też nic nie płacisz

[Obrazek: gimli2.png?w=AABcPh6W7QShokcDsW4YfYEV4kG...wy4_0z6IuQ]
I have a plan: attack!
  • Odpowiedz cytując ten post
 
26-02-2011, 19:22
Post: #327
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Jestem niesamowicie zadowolonym posiadaczem s533 od niecałego tygodnia. W zasadzie decyzję o jego zakupie podjąłem bardzo spontanicznie. O 3 w nocy czytałem specyfikację kilku telefonów, by po pracy o 16 podpisywać już umowę z pewną siecią (prawdę mówiąc musiałem chwilę poczekać na komunikację miejską, a że stać na przystanku się nie chciało, to zaszedłem do salonu Lolface ). Z racji, że jestem wciąż posiadaczem KP500 od LG (który spoczywa w kartonie i czeka na sprzedaż), to mam jakąś wiedzę odnośnie "dotykowców" i sterdziłem definitywnie: użytkowanie telefonu dotykowego kompletnie mi nie odpowiada (m.in. długie i uciążliwe pisanie sms, maili, itp.). Zdecydowałem się, iż kolejny nabytek musi posiadać klawiaturę. Naturalnie bardzo często korzystam z internetu przez telefon, więc wi fi w standardzie było kolejnym wyznacznikiem. Zastanawiałem się najdłużej pomiędzy Nokią C3, a s533 i jednak wybrałem tego drugiego. Nie żałuję. Design jak i funkcjonalność w zupełności mi wystarczają. Polecam jeżeli ktoś ma obawy i nie szuka telefonu tylko i wyłącznie dla gier Smile
  • Odpowiedz cytując ten post
 
26-02-2011, 19:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-02-2011 19:58 przez Michau0101.)
Post: #328
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Wczoraj korzystałem z samsungapps normalnie, sciągnolęm jedną aplikacje ( bez wifi, darmowa aplikacje, to tez placilem?)
a jak dzisiaj wchodze w SamsungApss to wyswietla mi się:

Bład, siec niedostepna ( 0xff02)

O co chodzi?
  • Odpowiedz cytując ten post
 
26-02-2011, 20:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2011 00:18 przez Bonzo.)
Post: #329
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Joozek twój tekst (zaczynając po telefonie LG) to wręcz i moje odczucia. Tak samo go wybierałem i tak samo jestem zadowolony. Zaspokaja wszystkie moje potrzeby i szczerze mogę go polecić osobom, które mają takie podejście do telefonu jak my.

[Obrazek: badaOs.jpg][Obrazek: 883092yr5.gif]
  • Odpowiedz cytując ten post
 
26-02-2011, 22:21
Post: #330
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
(26-02-2011 19:57)Michau0101 napisał(a): Zarejestruj się lub Zaloguj, aby zobaczyć link.Wczoraj korzystałem z samsungapps normalnie, sciągnolęm jedną aplikacje ( bez wifi, darmowa aplikacje, to tez placilem?)
a jak dzisiaj wchodze w SamsungApss to wyswietla mi się:

Bład, siec niedostepna ( 0xff02)

O co chodzi?

Płaciłeś za połączenie z internetem. Co do tego błędu to ci nie pomogę sorry.

[Obrazek: gimli2.png?w=AABcPh6W7QShokcDsW4YfYEV4kG...wy4_0z6IuQ]
I have a plan: attack!
  • Odpowiedz cytując ten post
 
27-02-2011, 00:07
Post: #331
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
a ktoś inny pomoże? Smile

PS: dzięki McFleepper
  • Odpowiedz cytując ten post
 
27-02-2011, 00:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2011 00:17 przez JIV.)
Post: #332
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Michau, zrób restart telefonu, a jeżeli to nie pomoże, to ściągnij jeszcze raz konfigurację Twojego operatora, bo wszystko wskazuje na to, że tutaj jest błąd. Daj znać czy poszło.

Pozdrawiam, J4

Aha, byłbym zapomniał: sprawdź swoje ustawienia internetu, konkretnie jaki masz ustawiony profil transmisji danych, bo być może mógł się przestawić Wink
  • Odpowiedz cytując ten post
 
Oceny: Michau0101 (+1)
27-02-2011, 10:56
Post: #333
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
yyy, miałem mało kasy na koncie i patrze teraz i widze że 0,00 PLN Big Grin
czyli wiadomo, zabrakło mi kasy.
Ale jeszcze jedno pytanie: mam wifi, a internet w domy to livebox z neostrady, a wifi sie podłacza tylko do routerów?
tak słyszałem, czyli z korzystania z wifi w moim telefonie nici? Sad
  • Odpowiedz cytując ten post
 
27-02-2011, 12:06
Post: #334
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Livebox sam w sobie jest już routerem przecież i oprócz tego, że można go połączyć kablem do PC/laptopa, to także może być wykorzystany jako spot sieci bezprzewodowej. Włączyłeś wifi w s533 aby znaleźć sygnał?

[Obrazek: censored.png]
  • Odpowiedz cytując ten post
 
Oceny: Michau0101 (+1)
27-02-2011, 13:14
Post: #335
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
Ja zawsze korzystam z wifi i też czasem pojawia mi się błąd sieci, sama nie wiem z czego to wynika i od czego zależy :/ Co do dotykowych poprzedników, to też miałam lg tylko kp501 (w sumie poza guzikami to niczym się nie różni od 500 bo to niby edycja dla orange...) i traumę, wręcz byłam pewna, że nie chcę więcej dotykowego telefonu, ale jednak się skusiłam i też nie żałuję Wink
  • Odpowiedz cytując ten post
 
Oceny: Michau0101 (+1)
27-02-2011, 13:26
Post: #336
RE: Opinie Samsung Wave 533 - S5330
(27-02-2011 10:56)Michau0101 napisał(a): Zarejestruj się lub Zaloguj, aby zobaczyć link.[...]Ale jeszcze jedno pytanie: mam wifi, a internet w domy to livebox z neostrady, a wifi sie podłacza tylko do routerów?
tak słyszałem, czyli z korzystania z wifi w moim telefonie nici? Sad

Ja mam livebox'a i spokojnie śmigam Smile więc możesz się spokojnie połączyć Smile

[Obrazek: gimli2.png?w=AABcPh6W7QShokcDsW4YfYEV4kG...wy4_0z6IuQ]
I have a plan: attack!
  • Odpowiedz cytując ten post
 
Oceny: Michau0101 (+1)




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

 Motyw: